Maar Grafisk

Hvem er vi så?

 

Om Maar Grafisk

Om Maar Grafisk - Hvem er vi...

Maar Grafisk - Grafik, Audio & Video har siden 2000 beskæftiget sig med næsten alt inden for multimedia. Vi har produceret video siden 2004. I begyndelsen af 2011 startede vi med at lave video i HD opløsning. I 2012 ændrede vi vores navn til MGAV - Grafik, Audio & Video og samtidig slog vi os sammen med Concrete5 Danmark. Nu her i 2021 har vi besluttet at gå "back to basic" og heder nu igen Maar Grafisk.

Vi har specialiseret os i at lave video og grafik til internettet, men vi laver da også tv reklamefilm og reklamefilm til instore tv. Virksomhedspræsentation, produktpræsentation og Video til storskærme på messer.

Udgifterne har vi forsøgt at holde helt i bund, og derfor får du kvalitetsfilm (i HD) til markedets bedste priser. Hvis behovet for 4K video skulle blive krævet, så er vi da klar til at investerer i dette også.

Vi tilbyder et drejebogsoplæg til hver opgave, hvor du kan få det fulde overblik over opgaven og vi laver selvfølgelig opgaverne til en fast lav pris.

Hvad vil vi så kunne tilbyde...

Forhåbentlig endnu bedre hjemmesider, grafik, audio og videoprodukter. Vi er på konstant udkik efter gode idér, gode software redigeringsløniniger (der er rigtig mange billige programmer ude på nettet). Vores hardware er efterhånden også ved at være der hvor vi ønsker det.

Maar Grafisk IT-Support

Vi har hjulpet rigtig mange små og mellemstore virksomheder med deres interne IT udfordringer. Her snakker vi om support på arbejdsstationer, servere og infrastruktur. Det er helt naturligt for os at tilbyde denne form for ydelse da vores viden omkring computere og software er grundlagt i mange års erfaring.

Vores go'e gamle logo

Ja vi har også besluttet at gå tilbage til vores gamle logo. Den gyldne mår en del af vores image. Den er faktisk tegnet af min gamle far og lavet til et guld halssmykke.

Maar Grafisk Logo

Manden bag...

Michael Jensen-Maar
Født på Bornholm i 1962
Arbejdet med computere og
computergrafik i mere end 30 år.