Maar Grafisk

Hvad kan vi?

 

Vi kan lave video

Video, Timelapse, Screencast 

Video

Video - Ja men, det er jo det det hele handler om. Hver gang du uploader en video til YouTube, Får du bedre søgeresultater fra Google (logisk nok - det er Google der ejer YouTube).

Og video er et helt igennem suverænt medie til at sælge dine produkter med. Og du får dit budskab ud langt hurtigere end den læste tekst. Du fjerner misforståelser mellem dig og dine kunder (de kan jo klart se hvad det hele handler om). Og sidst, men ikke mindst, det giver en vist whaoo efekt at vise video på din hjemmeside.

Og husk på at, er videoen først lavet, er der ikke langt til at kunne vise den på storskærm i mødelokalet, på messen eller hos kunden selv.

Så video præsentation er et must for din fremtidige markedsføring af dine produkter.

Timelapse Video

Timelapse - Vi har specialiseret os i at lave timelapse video for byggebranchen. Mere direkte rettet mod arkitektfirmaer der ser video dokumentation/marketingsmatriale, som en virkningsfuld og informativ måde, at vise sine bygninger blive bygget som timelapes. D.v.s. at en bygning der tager uger eller måske måneder kan vises frem på få minutter.

Hvordan virker det så? Jo, det er faktisk ganske simpelt. Vi kommer og sætter et kamera op med mobil internet forbindelse. Dette kamera tager så et billede hvert minut over byggeprojektets tid. Det kan blive til flere tusinde billeder og vi indsætter så alle disse billeder ind i vores videoredigeringssystem og en timelapse video bliver det færdige resultat.

Screencast & e-Learning

Vi har valgt at fortælle lidt om screencast, som er et af vore produkter. Og hvorfor så det? Simpelthen fordi det er en del af pakken "Multimedie" og at det er en del af vores produktsortiment.
Screencast...?

Screencast er faktisk mange forskellige ting. Lige fra decideret optagelse af computerskærmen under arbejde med en applikation og derefter vise det til en eventuel kunde, - til e-learning applikationer til undervisning.

Mulighederne er enorme og udbredelsen af information intuitiv og lærerig.

Vi har til dato lavet rigtig mange screencast og ser dem og så som et alternativ eller tilføjelse til vores videoproduktion.

Så alt i alt er mulighederne mangfoldige og det er kun fantasien der sætter grænsen.